|
||||||
| Konser & Etkinlikler Konser & Etkinlik Haberleri ve Yorumları... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Adana-Çukurova Üniversitesi(Fest-i Rock Vol 3)/19 Ekim
Sahne Alacak Gruplar: GRIPIN DIREC-T DOXAN ENDERİN Tarih: 19 Ekim 2007 Kapı Açılış: 17:00 Yer: Çukurova Üniversitesi Açık Amfi Tiyatro Ayrıntılı bilgi için:[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] _________________________ "...ben seni karanlığa gö türecek ışığım..." Evet, işte buradayım, geri döndüm Ölüdiyar'dan indim Ölümden döndüm, sondan döndüm geri ...intikam almak için buradayım! Yakında ölümcül alacakaranlık çökecek Ve hep beklediğim gece gelecek ...şafakta yaşamıyor olacaksın Ölümü soluyorum... kan dökmek için yaşıyorum... İntihar edenim ben her gün ve gece ölen Öldürmek yetmez beni uzaklaştırmak için Öldürmek için yaşarım ve yaşamak için öldürürüm Sonsuza dek ölmeyi özlerim Her öldürdüğümde yeniden doğarım ...sonun olurum senin Böyleyim ben ve böyle öleceğim Bin defa daha ...ölüyüm ben ve canlıyım Derin bir nefes al... Alacağın son nefes olacak! İntihar edenim ben her gün ve gece ölen Öldürmek yetmez beni uzaklaştırmak için İntihar edenim ben hayatın sonunu arayan Ama beni öldürmek yetmez içimdeki ateşi söndürmek için ..böyle öldürürüm ve böyle öleceğim... Böylece sonsuza dek yaşayacağım ![]() |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
oo süper paylaşım gitmeyi düşünüyorm ![]() _________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] I love dewil_boy![]() |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
![]() ben zatn adanadayim ![]() |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
kardeşim güzel paylaşım _________________________ C λ я i ѕ м λ т i к м є м σ Yalnızlığa Niçin Mahküm Ettin Beni Canım... Biricik aşkım... Sensiz yaşadığım bir gün bile bana azabın en şiddetlisini yaşatırken, bir ömür sensiz nasıl yaşarım ki! ... Hangi doktor, hangi reçete yüreğimdeki acıyı dindirebilir ki? ... Hangi derya, hangi okyanus söndürebilir ki yüreğimdeki yangını? ... Sensiz geçen o bir güne dahi lanet ederken ya şimdi ne yapayım... Sensiz ne günüm gün ne gecem gece! ... Hiç bir şeyin tadı yok eskisi gibi... Sensizliğe alışamadım, alışamıyorum da... Hep aklımdasın; hep gönlümdesin... Ben yaşadıkça da bende varolmaya devam edeceksin... Ama söyle be gülüm! ... Yalnızlığa niçin mahküm ettin beni? ! oley1oley1 R o C k oley1 oley1 ....(....\............../....) .... \....\........... /..../ ......\....\........../..../ .......\..../´¯.I.¯`\./ ......./... I....I..(¯¯¯`\ ......I.....I....I...¯¯.\...\ ......I.....I´¯.I´¯.I..\...) ......\.....` ¯..¯ ´.......' .......\__________.·´ ........l-_-_-_-_-_-l ........l-_-_-_-_-_-l |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
TŞkler Paylasim İÇİn _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] !!!...Bir Gün Bir Y€rd€ Mutlaka...!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...]
|
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
paylasım için cok teşekkürlerr ![]() |
|