|
|||||||
| Paranormal Olaylar Duyduğunuz veya Yaşadığınız Garip Hikaye ve Olaylar... |
| Tags: ahtapottan, hamile, hikaye___, kalan, kiz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Ahtapottan Hamile Kalan Kız Hikaye!!!
14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyormuş, sabahları yataktan hasta gibi kalkıyormuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyormuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, “Bu yaşta... Allahım Allahım, kepazelik bu” dese de kız hala hamile olmadığını söylüyormuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış tabii. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bir ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bir kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
aga manyak bi hıkaye paylaşımın için tşk |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
bidaha denize girmem _________________________ gecenin dudağından karanlıkları emiyorum aydınlığın cesedini ellerimle gömüyorum gözlerim parça parça, kanlı ve yitik kalbim cehenneme dönüyorum.... bloody@ngel |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
böle bişeyin olması gerçektende imkansız yaa milyonda bir görülcek bişi |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
abi artık şu teşekkür butonuna bassanız:f48: _________________________ HALİMİZ DUMAN [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] bnerdem@rockturka.org
|
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
insan denize girmeye korkar acayip ve ürkütücü bişey ![]() _________________________ Geçmiş Hiç Yaşanmamış Gibi Davransan da Baştan Yazamazsın
|
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|
|
ya ben bıdaha nasl gırjm denıse zatn korkuom saol paylsmn ıcın aydınlattn bısı ![]() |
|
|
|
#8 (tekli aç) |
|
|
aynen yaa wlla aydınlattıın eii oldu saol ![]() |
|
|
|
#9 (tekli aç) |
|
|
wallah bu kız imkansızlardan birini de başarmayı başarmş...:s |
|
|
|
#10 (tekli aç) |
|
|
valla bu hikayeyi kıslar düşünsün ben erkeğim ahtapot çıkarsa ben onu çoaltırım helede dişi ahtapot sa düser geçerim onu kslar ahtapot lar azmıs haberinis ola ![]() |
|