|
||||||
| Grup/Eleman Arıyorum! Grup ve Eleman Rockerlar buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Ankarada baterist aranıyor....
ankarada baterist aranıyor arkadaşlar...varsa msn'imi eklerse sevinirim...iyi bir bateristden ziyade iyi bir arkadaş olursa bizim için daha iyi olur..uzun vadeli bir grup da çalabilecek, çalışmaları gereksiz nedenlerle aksatmıyacak biri lazım...varsa aramızda öyle biri konuşalım hemen..! Tür;henüz belli değil...ilk önce kolay coverlarla başlayıp rotayı death yada thrash çevirmeyi düşünüyoruz(tabiki grup birbirine alışınca ve hazır olduğumuz zaman) Diğer elemanlar; -Ben;bas gitar çalıcam grupda...19 yaşındayım -gitarcı arkadaşımız 17 yaşında bir bateris bulur bulmaz çalışmalara başlıyacaz...yaza doğru konser verecek düzeye gelmeyi planlıyoruz...göreve talip varsa ayrıntıları msn de konuşuruz _________________________ Chuck is not dead He is Dea†h!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] There will be zero tolerance
For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
ben menejerliğe talibim xD _________________________ Türkçeyi katletmeyin... |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
ben ankaradaki mekanların hepsini biliyorum orlarda sahne almanızı sağlarım diyorsan gel buyur hocam...komisyonunuda alırsın O bu teklifde ciddiysen bende ciddiyim ankarada daha çömez dönemindeyim hiç bir mekanı tanımıyorum daha![]() _________________________ Chuck is not dead He is Dea†h!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] There will be zero tolerance
For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
bnde ankarada oturuorm da mekan bilmiorm xD şaka yaptım ztn teklif için saol, başarılar. _________________________ Türkçeyi katletmeyin... |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
eğer giresunda olsaydı katılmayı isterdim grubunuza.size başarılar ![]() _________________________ Lutfen İmzanızı Giriniz... |
|
![]() |
| Konuyu Beğendin mi ? O zaman Sayfanda Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|