|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Çalıntı Gözler 2004
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Film Hakkında 1985 sonbaharında Todor Jivkov başkanlığındaki Bulgar hükümeti, ülkede yaşayan Türklerin isimlerini değiştirip asimilasyona uğratmayı amaçlayan ‘Diriliş Süreci’ adlı gizli bir operasyon başlatır. İsminin değiştirilmesine karşı çıkan Türk öğretmen Ayten, askerlerin müdahale ettiği bir eylem sırasında kaza sonucu kızını kaybeder. Kazaya neden olan Bulgar asker Ivan ile Ayten, olayın etkisiyle büyük bir şok geçirip hafızalarını kaybederler. Aynı hastaneye yatırılan Ivan ile Ayten kısa bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar. Film Bulgar yönetmen Radoslav Spassov’un başından geçen gerçek bir olayı konu alıyor. 'Mustafa Hakkında Her Şey'in başarılı oyuncusu Nejat İşler, filmdeki performansıyla 27. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Bulgar oyuncu Vesala Kazokova ile başrolü paylaşıyor. Yüklenecek Linkler [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Görüntü Kalitesi: Çok İyi Filmin Formatı: Mp4 CD SAYISI: 1 Dil : Türkce , Bulgarca Size : 290 MB _________________________ esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
tşk payLaşımın için ![]() _________________________ TÜRK Olmaktan Gurur Duyuyorum!! |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
paylaşım için teşekkürler bende bu filmi arıyodum bu film için üye oldum rar şifresi yoktur inş indirmeye başlıyorum |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
rar şifresi nedir acaba bunun arkdaslar _________________________ Lutfen İmzanızı Giriniz... |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
buyur arkadaşım şifresi burda _________________________ |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|