|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Dark Tranquillity - Projector
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Genre: Melodic Death Metal Info: Mp3, 192kbps, Joint Stereo Label: Century Media Origin: Sweden 01. Free Card 02. There In 03. Undo Control 04. Auctioned 05. To A Bitter Halt 06. The Sun Fired Blanks 07. Nether Novas 08. Day To End 09. Dober Mann 10. On Your Time [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] şifre : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Dark Tranquillity'nin 1999'da çıkartmış olduğu 10. stüdyo albümü olan "Projector" kimi deathciler tarafından çok sevilse de ve hatta bi o kadarda bir çok dergi tarafından yılın(1999) Death metal albümü seçilse de, gel gör ki bazıları tarafından sevilememiştir nedense .Ben şahsen bu albümü kendi açımdan söyleyerek "çok sevdiğimi" belirteyim(Dark'ın hangi albümü sevemedim ki?!) ve kritiği çok uzatmadan Death metalci adamın dinlemesi gereken bir albüm olduğunu üstüne basa basa söylüyorum ve noktayı koyuyorum " Dark Tranquillity'nin albümleri kelimelerle anlatılmaz, yaşamak gerekir " |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
thenks :yha |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
|
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
dt yaparda sevilmez mi...deathci adam dt sevmiyorsa başka da bi grup sevemez _________________________ Chuck is not dead He is Dea†h!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] There will be zero tolerance
For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
|
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|