|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
dilini burnuna deydiren warmı?????????
yıllardır hep birbirimize sormuşuzdur.sen dilini burnuna değdirebiliomusun die.ewet arkadaşlar bu arkadaş değdirebilio pardon yutabilio [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] _________________________ HALİMİZ DUMAN [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] bnerdem@rockturka.org
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
kesinlikle photoshop |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
ya olurmu baba baksana adam normalde dururken bile çene yapısı bi acayip _________________________ HALİMİZ DUMAN [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] bnerdem@rockturka.org
|
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
baba olamaz böle bişi imkansız ya:d |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
elmacık kemikleri yoktur belki Photo shop olamaz bu ya_________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] ..:: İletişim ::..
admin@rockturka.org |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
işte bak bilir kişi konuştu ve son noktayı koydu ![]() _________________________ HALİMİZ DUMAN [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] bnerdem@rockturka.org
|
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|
|
bn bunu bi yerden tanıyoruum shop deil bu! buna da mı shop karışıyo ya... |
|
|
|
#8 (tekli aç) |
|
|
iğrencc bısı bu ya ![]() |
|
|
|
#9 (tekli aç) |
|
|
Ben bunu video olarakta görmüştüm...Gerçek yani gönderene katılıyorum |
|
|
|
#10 (tekli aç) |
|
|
bencede elmacık kemikleri yoktur kesin.belkide bircok kemigi yoktur.baska bişey bulamadım ![]() |
|