|
||||||
| Anketler Her Türlü Anket İçin Buraya... |
| Tags: eurovision |
| Anketimiz: Eurovision da hak ettiğimiz sonucu mu aldık? | |||
| Kesinlikle 1. olmalıydık... |
|
3 | 17,65% |
| Hayır daha iyi bir yere gelmeliydik... |
|
7 | 41,18% |
| Türkçe olduğu için iyi bir sonuç denebilir... |
|
6 | 35,29% |
| Zaten parça berbattı,daha kötü puanlara layıktı.... |
|
1 | 5,88% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Eurovİsİon 7. Lİk
Mor ve Ötesi ''DELİ'' parçasıyla 7. lik hak edilir bir sonuçmuydu?_?_? Lütfen objektif düşünelim arkadaşlar... _________________________ ++++++M-@-X-S-İ-M-U-$++++++ ![]() ^^^^LORD OF ROCK^^^^ =====MET@LLİC@===== ![]() |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
Ben parçayı zaten hiç sevmemiştim harbi harbi bu sonuç bence alınabilecek en iyi sonuçtu.. _________________________ ++++++M-@-X-S-İ-M-U-$++++++ ![]() ^^^^LORD OF ROCK^^^^ =====MET@LLİC@===== ![]() |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
birinci rusya oldu ama bizim sarkimiz onlarinkinden iyidi ![]() _________________________ KIRIK LINKLERIMI PM OLARAK BILDIREBILIRSINIZ: ANINDA TAMIRAT ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
abi saçmalamayın bide yorum yapıyorsunuz....neyle-kimle-nasıl ve ne şekilde katılırsak katılalım 7. yine çok iyi bir sonuç....bu yarışmaya müzik yarışması olarak mı bakıyorsunuz hala...siyasi dostlukları ve komşu ülkelerle bağları güçlendirmek için düzenleniyor artık...farkında değilmisiniz hala....ama beni en çok ermenistana 10 yunanlarada 7 puan vermemiz kızdırdı...bizim vatandaşda yalakalıkmı yapıyor yoksa bişeylerin değişmesi için mi çabalıyo(boşa kürek sallamak bu olsa gerek) anlamadım...onlar gibi bizde vermemeliydik....bu yarışmanın ismi artık siyaset müzik değil....anlayın artık _________________________ Chuck is not dead He is Dea†h!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] There will be zero tolerance
For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God |
|
| deathblow Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
kıronik (05-28-2008),
Voiceofdeath (06-11-2008)
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
![]() ![]() bu şıklardan hiç biri olmadığı kesinn yarışmanın amacıı farklı artıkk tabi bunu cakmıyolar daha yada cakmak istemiyolar orası bilinmez sen şıklara bi daha göz at ![]() _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#6 (tekli aç) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 (tekli aç) | |
|
|
Alıntı:
arkdaşa aynen katılıyorum daha fazla bişi yazmaya gerek yok _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] BEN İÇİNDE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞLER TAŞIYAN, IŞIK GEÇİRMEZ YALITKAN BİR RUH HASTASIYIM.... ŞİMDİ SENDE BİR HATA YAP VE SAKIN BENİ İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMA!!!.... |
|
|
|
|
#8 (tekli aç) |
|
|
Eurovision çok gereksiz bi yarşma olduğu için bişey sölemeye gerek yok siyaset karşınca... _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#9 (tekli aç) |
|
|
mor we otesi cok daha iyisini yapabilirdi ben bu sarkıyı hiic sewmedim |
|
|
|
#10 (tekli aç) |
|
|
eurovisiona katılan gruplardan en iyisi finlandiya ve türkiye ydi ama bu yarışmaya katımamalıydı mor ve ötesi onlara göre deil bu saçma yarışma |
|