|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Gereksiz Belge İsteyene Sıkı Takip
Nüfus kayıt örneği, ikametgah, sabıka kaydı, sağlık kurulu raporu gibi en çok istenen belgelerin, resmi kurumlarca 31 Temmuz'dan itibaren talep edilmesi yasaklandı. Ancak üniversitelerde ve yurtlarda hala bu belgelerin istendiği haberleri Yüksek Öğretim Kurumu'nu harekete geçirdi. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bir genelge yayınlayarak öğrencilerden kayıtlarda bu belgelerin istenilemeyeceğini hatırlattı. Genelgeye göre öğrencilerden nüfus cüzdanı sureti ve ikametgah belgesi yerine sadece vatandaşlık numarası istenecek. Hükümet de düzenlemeyi uygulamakta kararlı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, "Bütün bunlara rağmen hala nüfus cüzdan sureti, ikametgah ilmuhaberi ve sabıka kaydı isteyen varsa oraya teftiş göndereceğimizden herkes emin olsun. Bunu uygulayacağız" diye konuştu. _________________________ Dinleyin Sürüngenler; Sizler özel değilsiniz, Sizler güzel yada eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, Sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz..! Sizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz. Hepiniz aynı pisliğin lacivertlerisiniz ...! |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Konuyu Beğendin mi ? O zaman Sayfanda Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|