|
|||||||
| Müzik Aletleri Müzik Aletleri Hakkındaki Bilgi Paylaşımları... |
| Tags: arpej, balayanlar, basit, gitara, icin, teknikleri, videolu, yeni |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Gitara yeni başlayanlar için basit arpej teknikleri videolu
Gitara yeni başlayanlar için arpej teknikleri videolu gösterimi Arpej 1 : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Arpej 2 : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Arpej 3 : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
aslında ben ya tmm soyluyom arpeji calmakda zorlanıom taammı? eet püff noktalarını alabilermiyim reca etsem aacabaa bu kadarcııkk |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
eyvallah hocam sogolasınn ![]() |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
paylasim icin tskrlr |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
çok sağolun.. |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
paylaşım için teşekkürlerde kardeş neden bu kadar kısa ( |
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|
|
walla işime çok yaradı |
|
|
|
#8 (tekli aç) |
|
|
Ya Çok Tşkler.benim ailem gitara izin vermiyo bende onlardan habersiz gitar alıcam ve nası ogrenicm bilmiyorum boyle şeyler varsa lutfen yardım edin yani vidiolar varsa koyun bana çok lazım: ![]() ![]() |
|
|
|
#9 (tekli aç) | |
|
|
Alıntı:
_________________________ Chuck is not dead He is Dea†h!!! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] There will be zero tolerance
For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God |
|
|
|
|
#10 (tekli aç) |
|
|
arkadaşlar böyle paylaşımlar işime çok yarıyor bende yeni gitar aldım. da |
|