|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
GoTHiCCC 2
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] _________________________ Onlar bize ABC ' yi öğrettiler CHE ' yi biz öğrendik.... ![]() ♥ вσяα αккαş ♥
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
emeğin için teşk _________________________ Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi,cehennem yangınlarından ölmeden çıktıysa bu yüreğim,artık benim olmalı benim.Yeter yüreğimi bir çift gözün ateşine verdiğim,pusatını dağ sesinden alan,firarisini mermisine emanet eden,bir namludur bu eşkiya sevda ki;zulasında asılı durur kefenlediği ölümü,Ellerinin çeliğine su verilmiştir taa demden beri.Kim anlarki eşkiyanın sağlamlığını,eşkiya yüreğime çığ düştü,üşüyorum haa AÇ ELLERİNİ
|
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
süpeeeeeeeer bunnaaar cok saol ![]() |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
bıse deıl ![]() _________________________ Onlar bize ABC ' yi öğrettiler CHE ' yi biz öğrendik.... ![]() ♥ вσяα αккαş ♥
|
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
paylaşm için saol ![]() _________________________ herşeyin sonunda son defa dönüp arkana baktığında son kez bileklerimden akan kanlar gözyaşımla boğuştuğunda aklıma gelen son söz hayal kırıklığıyla korkarak utanarak dudaklarımda hoşçakal.. cansu@rockturka.org
|
|