|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Redd-akorlarr
Redd- Artık Melek Değilim Am Dm C bir korkuluk gibi içime dikildin Am Dm C beni daha başlamadan bitirdin Am Dm C bir hayat gibi avucuma çizildin Em C G beni kemirdin neye çevirdin sen Dm C G kanatlarım yoktu benim Dm C G ama bir zamanlar melektim Fm kirlendim C G Dm gördüğün rüyayı bozmaya geldim ben Dm7 C sevdiğin rüyayı durdurmaya geldim C G Dm bütün zehirleri koymaya geldim ben Dm7 C kırılmamış son kalbi kırmaya geldim C G F C G F çok değiştim ben,artık melek değilim bir korkuluk gibi içime dikildin beni daha bulaşmadan bitirdin bir hayat avucuma çizildin beni kemirdin neye çevirdin sen kanatlarım yoktu benim ama bir zamanlar melektim kirlendim,sana geldim gördüğün rüya değil sevdiğin dünya doğru değil _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
Bahcelere daldık İntro: G-F# } 4 boş 4 sololu Dünyayı yağlamak lazım Bm G Paslandı düzgün dönmüyor F# Bm Aya gidip bakmak lazım Bm G Buradan bir şey görünmüyor F# Bm Dersler aldık yine saldık Bm G Bile bile akilsiz kaldık F# Bm Sabunla bu kirler çıkar sandık Bm G Sığ denizlere balıklama daldık F# Bm Giriş melodisi 4 kez İnsan gerçeği ararken biz rüyalarda sevişirken Em F# G F# Herkes kendine sararken biz bahçelere daldık Em F# G İnsan güzeli incitirken biz eski zamanda yaşarken Em F# G F# Herkes maskesini boyarken biz çimlere uzandık Em F# G _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
Dünya intro: A-B-C#m-D#-E x2 C#m istemiyor artık canım B A hiç üzülme umrumda değil hoşçakal derim benim için artık bitti geri dönmem umrumda değil,hoşçakal derim F#m B hiç bu kadar acıtmadı A C#m hiç kimse senin kadar acıtmadı canımı F#m B A C#m G# önce gözümü bağladın sonra zamanı yavaşlattın sonra durdurdun A-B-C#m-D#-E-F#m dünya yeniden dönüyor dünya yeniden dönüyor telefonda ağlıyorsun gözyaşların umrumda değil,hoşçakal derim yan birazcık anla derim,kül olsan da umrumda değil, hoşçakal derim hiç bu kadar acıtmadı hiç kimse senin kadar acıtmadı canımı önce gözümü bağladın sonra zamanı yavaşlattın sonra durdurdun dünya yeniden dönüyor dön be dünya..daha hızlı dön.. dünya yeniden dönüyor _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
Falan filan intro:A-E-G#-C#m(ve solo) A-E- G# C#m G# Yormadan yorulmadan,kimseye dokunmadan F#m E A G# Duymadan konuşmadan,kendi dünyamda yaşarım ben Dilim acıtır konuşursam,şeklim uymaz boşluğuna Elim gitmez sevmezsem,kelepçe takma boşu boşuna F#m G# C#m Manzaraya daldım ses çıkarma Gerçek can sıkar beni uyandırma A- E- G#- C#m Ben böyle güzelim falan filan Ben burda güzelim falan filan intro Kırmadan kırılmadan,kimseye aldırmadan Duymadan konuşmadan,kendi dünyamda yaşarım ben Dilim acıtır konuşursam,fikrim uymaz yanlışına Üzer seni söylersem hiç takılma boşu boşuna Manzaraya daldım ses çıkarma Gerçek can sıkar beni uyandırma Ben böyle güzelim falan filan ) Ben burda güzelim falan filan ) x2 Uyandırma! C#m-Bm-Am-G# uyan uyan uyan uyandırma ) x 2 _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
Hala ask varmı??? Em B7 Çöpü kalmış elma masal G B Bu toklukta adem n'apar C B7 Em Esir olmuş televizyon bakar Em B7 Külü kalmış ateş masal G B Akıl vermiş neye yarar C B7 Em Hapı yutup rüyaya dalar Am C B7 Em Bir melek bir şehir bir dünya var mı Am C B7 Em Bir insan bir güzel hala aşk var mı Em B7 Bu boşlukta insan n'apar G B Canı sıkılır aya dalar C B7 Em Kendi bakar maymunu yollar Em B7 Gözü döner adam asar G B Sonra mars'ta hayat arar C B7 Em Canlı yayında şeytanlar Am C B7 Em Bir melek bir şehir bir dünya var mı Am C B7 Em Bir insan bir güzel hala aşk var mı Am C B7 Em Am C B7 Em Bir melek . bir tanrı bir şeytan var mı Am C B7 Bir çirkin bir güzel, hala Am C B7 Em Bir melek bir şehir bir dünya var mı Am C B7 Em Bir insan bir güzel hala aşk var mı _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
Kirli suyundan parıltılar Am D EM akvaryumunda sana başarılar Am D Em biraz yemsiz biraz keyifsiz kal Am D Em sığ suyunda kıpırtılar AM D Em biraz sessiz biraz kimsesiz kal D C bak kendin bile inanmıştın G D sen tertemiz saftın EM C Em kirli suyunda parıltılar EM C Em C artık bir değerin var Em D C Em yalnızlığın tadı hep böyle kaçar mı D C EM bir gün kalbin elinde sessizce patlar mı C Em artık yalnızlığın var C Em kirli suyunda parıltılar... akvaryumunda sana başarılar biraz sessiz biraz sevgisiz kal bak kendin bile inanmıştın sen rengarenk kraldın kirli suyunda parıltılar artık bir değerin var yalnızlığın tadı hep böyle kaçar mı bir gün kalbin elinde sessizce patlar mı _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|
|
Keyifli bir gün Dm C Bb Dm taze sıkılmış ruhum, bayatlamış bahanelerim Dm C F E çilekli dondurma ile televizyon seyrederim Dm C Bb Dm derken bir film başlar, içinde kendimi ararım Dm C F E kahramanları herkes sever, bense sıradan bir adamım Gm Dm C Dm en heyecanlı yerinde filmin, telefon çalar, sevgilimdir Gm Dm C Bb merak ettiği tek şey özleyip özlemediğimdir Sonra calinan Intro m A Bb AKeyifli bir gün yine de keyifli bir gün balkona atarım kendimi, dolunay değiştir beni öyle derine dalayım ki, kabarcıklar bile gözükmesin derken bir yıldız kayar, tutsam bile elim yanar ruhumu çeker medcezir, geri vermezse işime gelir insan bazen kaybolmak ister, kendi kendine kalmayı özler hayaller kurmayı sever, gerçekler bazen az gelir bu dünya bazen dar gelir, bu hayat boş gelir Keyifli bir gün yine de keyifli bir gün _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#8 (tekli aç) |
|
|
Öperler İntro: Am- Ab7- Dm- Am Dm- Am- E Oturmuşsun karşıma, şeytan da girmiş kanıma Dm Am Ab7 E Dalmışsın içkine balıklama, küsmüşsün sanki dünyaya Dm Am Ab7 E Ben bakarım sen bakmazsan kendi kendine olmaz bu isler Dm Am Ab7 E Ben adamım sen kadınsın bu makina böyle işler Dm Am Ab7 E Çiçek takmışsın saçına, oturmuşsun tam karşıma Am Ab7 Dm Am Ruhun okşanmak ister durduramaz kendini Dm Am E Kafan olmuş bi dünya, kanın olmuş sanki derya Am Ab7 Dm Am Kalbin atmak ister durduramaz kendini Dm Am E Öper melekler ısırır şeytanlar, Am Dm Ab7 E Bu kafayla seni Beyoğlu’nda öperler Am Dm Ab7 E öperler öperler Am-E-F Am-E-F Bu kafayla seni beyoğlunda Am Dm Ab7 E _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#9 (tekli aç) |
|
|
Roman kahramanı F#m D F#m D bir romanda çirkin oldum hep mutsuz umutsuz oldum E D E D F#m hep yarım yanlış okundum, bitmeden duruldum bin güzele bir koydum fazla geldim az oldum resimsizdim dert oldum okunmadan unutuldum F#m E Bm D F#m E Bm D dünya bir roman mı ki kahraman olmak lazım illa ki ara solo bin sayfada sıradan oldum hep sonunda kırılan oldum bir kalp taşıdım durdum çok ağırdı hemen yoruldum bir cümlede varoldum nokta kondum son buldum bin bir kere kusur oldum işaretlenip ünlem oldum dünya bir roman mı ki kahraman olmak lazım illa ki _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|