|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
yazık valla ya teyzem muhabbetten uzak kalmıs [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] _________________________ Bu ruthubet beni mahveder soğuk iliklerime kadar işledi
Insanların sevgiden yoksun merhametsizlikleri Sökülüp atılmış yedek parça kalpleri |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
ayy kıyamam yaa nasılda bakıyoo![]() _________________________ Onlar bize ABC ' yi öğrettiler CHE ' yi biz öğrendik.... ![]() ♥ вσяα αккαş ♥
|
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
koptummmmmmmmmm ![]() ![]() ![]() _________________________ Şiddetle başlayan hazlar Şiddetle son bulurlar Ölümleri olur zaferleri Öpüşürken yok olan ROMEO VE JULİET GİBİ... ...MSLZTRM... Ölüm seni yanıltmasın... Nasıl ki yığılır yüzüne gecenin karanlığı gözlerinle bir başına kalırsın ölüm öylesine gözuçlarında, savun,kavuştur yüreğini minicik bir çiçeğin bile kökleri yaşamak hırsıyla uykusuzdur. İNAN ÇÜNKÜ İNANMAK HER ŞEYDİR !!
|
|
|
|
#4 (tekli aç) |
|
|
süppperrrrrrrrrrrrr yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ günlerdir doğru düzgün uyuyamıyorum
Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem Artık agzım daha da bozuk Her tarafta pis bir koku, nefes alamıyorum Çok bekledim seni Her halimle, her yerimle bekledim Yetkiler verdim kendime; tuttum seni affettim Aramanı bile bekledim bazen Ağır küfürlerle örtbas ettim aramayışlarını.... |
|
|
|
#5 (tekli aç) |
|
|
begenmenıze sevındım arkadaslar. _________________________ Bu ruthubet beni mahveder soğuk iliklerime kadar işledi
Insanların sevgiden yoksun merhametsizlikleri Sökülüp atılmış yedek parça kalpleri |
|
|
|
#6 (tekli aç) |
|
|
ben olsam bende bakarim aynen .... _________________________ KIRIK LINKLERIMI PM OLARAK BILDIREBILIRSINIZ: ANINDA TAMIRAT ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#7 (tekli aç) |
|
|
dışlamışlar bizim teyzeyi ya olmass böle teyzem merakından ağzı açık dinlio yawwww ![]() ![]() paylaşım için teşk.. _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] BEN İÇİNDE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞLER TAŞIYAN, IŞIK GEÇİRMEZ YALITKAN BİR RUH HASTASIYIM.... ŞİMDİ SENDE BİR HATA YAP VE SAKIN BENİ İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMA!!!.... |
|
|
|
#8 (tekli aç) | |
|
|
Alıntı:
![]() _________________________ Bu ruthubet beni mahveder soğuk iliklerime kadar işledi
|
|
|
|
#9 (tekli aç) |
|
|
dilimize dikkat edelim lütfen... _________________________ Şiddetle başlayan hazlar Şiddetle son bulurlar Ölümleri olur zaferleri Öpüşürken yok olan ROMEO VE JULİET GİBİ... ...MSLZTRM... Ölüm seni yanıltmasın... Nasıl ki yığılır yüzüne gecenin karanlığı gözlerinle bir başına kalırsın ölüm öylesine gözuçlarında, savun,kavuştur yüreğini minicik bir çiçeğin bile kökleri yaşamak hırsıyla uykusuzdur. İNAN ÇÜNKÜ İNANMAK HER ŞEYDİR !!
|
|
|
|
#10 (tekli aç) |
|
|
bi oyuncudan böle bi bakış isteseler bukadar iyi yakalayamaz heralde...görüntü süperr ![]() _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] BEN İÇİNDE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞLER TAŞIYAN, IŞIK GEÇİRMEZ YALITKAN BİR RUH HASTASIYIM.... ŞİMDİ SENDE BİR HATA YAP VE SAKIN BENİ İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMA!!!.... |
|
![]() |
| Konuyu Beğendin mi ? O zaman Sayfanda Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|