|
||||||
| Grup/Eleman Arıyorum! Grup ve Eleman Rockerlar buraya... |
| Tags: vokal |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Vokalim; Grup Arıyorum
Vokalim, grup arıyorum. 18 Yaşındayım. İstanbul/Üsküdar da oturuyorum. Lise öğrencisiyim. Hafta içi saat 16:00'dan sonra ve hafta sonları tam gün boş oluyorum. Daha önce çalştığım gruplar oldu. Her türlü gruba ayak uydurabilirm (metal dışında, brutalim yok) ama alternatif rock türü, pop rock türü(emre aydın, gece yolcuları tarzı), ya da Ogün Sanlısoy türü bir grupla çalışmak tercihimdir. Sesim "acaip iyidir","süperim" demiyorum, o dinleyenin takdiri. Ama güzeldir ve kendime güvenim var. Rock müziği seviyorum gitar sesine aşığım. Ve bu işte ciddiyim. Ciddi arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Aşağıda msn adresim yazılı, ayrıntıları orda konuşabilriz. Msn adresim: dante_1903@windowslive.com Not: Bir kaç ses kaydım var dinlemek siterseniz onların da download adreslerini aşağıya yazdım. Fakat kayıtlar telefondan olduğu için çok amatörler ve çok net değiller. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] _________________________ Tanımadığım Kişiler var hep aynadaki yüzümde.. RockFOREVER ![]() furkanakdoğan |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| Konuyu Beğendin mi ? O zaman Sayfanda Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|