|
||||||
| İşletim Sistemleri İşletim Sisteminiz İle İlgili sorunlarınızı Burada Paylaşabilirsiniz... |
| Tags: service pack 3, windows xp |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (tekli aç) |
|
|
Arkadaslar buyrun indirin Hepimiz için hayırlı olsun. Yüklü Windows unuzun içine kuran bir pack... [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] Not : windowsun tüm güncelleştirmelerinin içinde bulunduğu bir patch dir internette service pack 3 diye bulunduğundan bu adla koydum yoksa microsoft herhangi bri service pack 3 çıkarmamamıştır.. |
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (tekli aç) |
|
|
teşekkürler _________________________ [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] ..:: İletişim ::..
admin@rockturka.org RT Eksra Menüsüne Göz Atın [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...], [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...], [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...], [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...], [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilirler. KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...] |
|
|
|
#3 (tekli aç) |
|
|
Hiç Önemli diil Adminim nedemek Hep Yapıyoruz... |
|